Ημερομηνίες: Παρασκευή 06, Σάββατο 07, συνεχίζεται

Παρασκευή 13, Σάββατο 14 & Κυριακή 15, Οκτωβρίου, 2023

 Ώρες :  9:30 – 16:30

Διάρκεια : 35 ώρες (5 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης: Φυσική Παρουσία

Κόστος: 490€

Ένα από τα πλέον κατάλληλα πιστοποιημένα σεμινάρια θεραπευτικού μασάζ.

Το Healing Arrow σας μεταφέρει στην μακρινή Ταϊλάνδη μέσα από αυτό το σεμινάριο εκμάθησης του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 35 διδακτικές ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 5 ημερών. Στο σεμινάριο, οι μαθητευόμενοι διδάσκονται και τις 5 θέσεις θεραπείας βάση του πρωτόκολλου του παραδοσιακού Thai Massage.Το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία ως θεραπευτές Ταϊλανδέζικου Μασάζ/Thai Massage Therapists.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνίες: Σάββατο 21, Κυριακή 22, συνεχίζεται

Σάββατο 28, Κυριακή 29, Οκτωβρίου 2023

Ώρες: 09:30 – 16:30

Τρόπος παρακολούθησης: Φυσική παρουσία 

Κόστος  530 ευρώ

Για όσους ήδη ασχολούνται επαγγελματικά με το Ταϊλανδέζικο μασάζ, εναλλακτικές θεραπείες, Φυσιοθεραπευτές ή Χειροπράκτες, Το Healing Arrow  παρέχει ένα πιστοποιημένο ταχύρρυθμο  σεμινάριο θεραπευτικού μασάζ με τεχνικές άμεσης ανακούφισης του πόνου. Έχει διάρκεια 28 διδακτικές ώρες, και πραγματοποιείται σε διάστημα 4 ημερών.                                                                                                 Πρόκειται για ένα προχωρημένο επίπεδο μασάζ, με ένα ευρύ εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεραπευτικών τεχνικών. Οι τεχνικές αυτές επικεντρώνονται στη λύση προβλημάτων που αφορούν μυοσκελετικούς πόνους σε διάφορα σημεία του σώματος όπως τον αυχένα, τους ώμους, τα ισχία, προβλημάτων που αφορούν νεύρα η τένοντες, την κοιλιακή χώρα και παθήσεις στα γόνατα.

Ημερομηνία: Σάββατο 04 & Κυριακή 05 Νοεμβρίου, 2023

Διάρκεια: 16ώρες ( 2 μέρες)  09:30 – 17:30

Τρόποι παρακολούθησης:  Φυσική παρουσία.

Κόστος: 330€

  • περιλαμβάνεται το ειδικό εργαλείο Guasha

Το Healing Arrow σας προσφέρει ένα 2μερο, πιστοποιημένο σεμινάριο θεραπευτικού μασάζ, στην εκπαίδευση του Guasha σώματος & προσώπου. Στο σεμινάριο θα διδαχθείτε  Ειδικές τεχνικές Guasha με στόχο την απελευθέρωση των τοξινών από όλο το σώμα, τεχνικές ανακούφισης του πόνου στον αυχένα, στους ώμους, τα γόνατα και χάσιμο πόντων από διάφορες περιοχές του σώματος, καθώς  και την ολιστική θεραπεία ομορφιάς του προσώπου. Η εφαρμογή του Guasha στο πρόσωπο μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το πρόσωπο από πρήξιμο, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, κηλίδες, ξηρότητα τη θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, λεπτές και βαθιές ρυτίδες βλεφαρόπτωση, προβλήματα ακμής.

Το Guasha είναι μια τεχνική της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής που βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματός και του προσώπου.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο

Ημερομηνίες: Σάββατο 18, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, συνεχίζετε

Παρασκευή 24, Σάββατο 25, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 2023

 Ώρες :  09:30 – 16:30

Διάρκεια : 35 ώρες (5 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης : Φυσική Παρουσία

Κόστος: 460€ 

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το μασάζ, το Healing Arrow σας προσφέρει ένα πιστοποιημένο σεμινάριο Ταϊλανδέζικου μασάζ με λάδι και Αρωματοθεραπείας. Το σεμινάριο είναι ταχύρρυθμο και έχει διάρκεια 35 διδακτικές ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 5 ημερών, βάση πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Thai oil Massage & aromatherapy massage, ιδιότητες και μίξεις αιθέριων ελαίων) .

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Ημερομηνία: πραγματοποιήθηκε αναμένονται νέες ημερομηνίες

Διάρκεια :  2 ημέρες (14 ώρες )

Ώρες: 09:30 – 16:30

Τρόπος παρακολούθησης: Φυσική παρουσία.

Κόστος:  290 ευρώ

Το Healing Arrow σας προσφέρει ένα πιστοποιημένο σεμινάριο θεραπευτικού Ταϊλανδέζικου μασάζ χωρίς χέρια! To Hands Free Thai massage είναι ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο 14 διδακτικών ωρών, που πραγματοποιείται σε διάστημα 2 ημερών.

Σε αυτό το μάθημα χρησιμοποιούμε τα πέλματα των ποδιών αντί τα χέρια μας, για να κάνουμε ένα Thai massage σε ολόκληρο το σώμα και μάλιστα από όρθια θέση. Είναι ιδανικό για όσους έχουν εμπειρία μασάζ και θέλουν να μάθουν μία καινούρια, διαφορετική προσέγγιση!

Ημερομηνία: Πραγματοποιήθηκε αναμένονται νέες ημερομηνίες

Ώρες: 09:30 – 16:30

Διάρκεια : 24 ώρες

Τρόποι Παρακολούθησης : φυσική παρουσία.

Κόστος: 290€

Είναι η πιο κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση 24 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 3 ημερών. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να μάθουν μια αποτελεσματική τεχνική θεραπείας κάτω άκρων. Θα διδαχθείτε ένα πλήρη ταιλανδέζικο μασάζ ποδιών με το ειδικό ξυλάκι ρεφλεξολογίας το οποίο περιλαμβάνει όλο το πέλμα έως και το γόνατο.

Thai Foot Reflexology

Ημερομηνία:   πραγματοποήθηκε αναμένονται νέε ημερομηνίες

Ώρες: 09:30 – 17:30

Διάρκεια : 16 ώρες

Τρόποι Παρακολούθησης : φυσική παρουσία.

Κόστος: 260€  

Το Healing Arrow προσφέρει ένα 2μερο σεμινάριο στο Ινδικό μασάζ κεφαλής με έμφαση στο κεφάλι, τον αυχένα, τους ώμους και την άνω πλάτη από καθιστή θέση. Μια αρχαία Ινδική τεχνική που βασίζετε στην Αγιουρβέδα (Ayur = ζωή, Veda = επιστήμη) βοηθά τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς και να χρησιμοποιούν στο μέγιστο τις ικανότητες τους. Όταν οι μύες της κεφαλής, του αυχένα, της ωμικής ζώνης και του άνω τμήματος της πλάτης είναι χαλαροί, τα αρνητικά συναισθήματα όπως άγχος, φόβος, θυμός, εκτονώνονται. Ο νους αποκτά ξανά την αρμονία του και συντονίζεται με ότι τον περιβάλει.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνίες: Πραγματοποιήθηκε αναμένονται νέες ημερομηνίες.

 Ώρες :  9:30 – 17:30

Διάρκεια : 24 ώρες (3 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης : Φυσική Παρουσία

Κόστος: 390€

«Περιλαμβάνονται τα ειδικά εργαλεία Tok Sen»

 TokSen: Μια από τις ποιο ιδιαίτερες θεραπευτικές τεχνικές για τους τένοντες

Το Tok Sen είναι μια αρχαία εναλλακτική θεραπεία που εφευρέθηκε στα μοναστήρια της βόρειας Ταϊλάνδης. Αφορά βασικά την θεραπεία των τενόντων. Η λέξη Tok Sen προέρχεται από την συλλαβή Tok που σημαίνει χτυπάω και δημιουργώ ήχο και Sen από τα Sen Lines που είναι τα ενεργειακά κανάλια στο σώμα μας παράλληλα με τους τένοντες.

Έχει διάρκεια 24 ωρών, σε διάστημα 3 ημερών. Στο σεμινάριο, θα εξασκηθείτε στην χρήση του ειδικού εργαλείου Tok Sen. πάνω στους μεσημβρινούς και τους τένοντες του σώματος. Το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, με μια ιδιαίτερη αρχαία αποτελεσματική τεχνική.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

δείτε την τεχνική εδώ

Ημερομηνία: θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία 

Διάρκεια: 2 ώρες

Ώρα: 18:30 – 20:30

Τρόποι Παρακολούθησης: on line μέσω ZOOM (θα λάβετε τον κωδικό παρακολούθησης μετά την πληρωμή σας)

Κόστος: 30€

Το Healing Arrow σας προσφέρει ένα ON LINE 2ωρο σεμινάριο θεραπευτικού μασάζ στην τεχνική Guasha, με έμφαση στο πρόσωπο τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Το Guasha είναι μια αρχαία ανώδυνη κινέζικη θεραπευτική τέχνη που πέρασε από γενιά σε γενιά εδώ χιλιάδες χρόνια. Αυτή η ολιστική θεραπεία ομορφιάς του προσώπου μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το πρόσωπο από πρήξιμο, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, κηλίδες, ξηρότητα τη θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, λεπτές και βαθιές ρυτίδες βλεφαρόπτωση, προβλήματα ακμής.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο