Ημερομηνίες: Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου συνεχίζετε

Σάββατο 26, Κυριακή 27 Οκτωβρίου,2024

 Ώρες :  9:30 – 16:30

Διάρκεια : 35 ώρες (5 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης: Φυσική Παρουσία

Κόστος: 490€

Ένα από τα πλέον κατάλληλα πιστοποιημένα σεμινάρια Thai massage

Το Healing Arrow σας μεταφέρει στην μακρινή Ταϊλάνδη μέσα από αυτό το σεμινάριο εκμάθησης του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 35 διδακτικές ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 5 ημερών. Στο σεμινάριο, οι μαθητευόμενοι διδάσκονται και τις 5 θέσεις θεραπείας βάση του πρωτόκολλου του παραδοσιακού Thai Massage.Το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία ως θεραπευτές Ταϊλανδέζικου Μασάζ/Thai Massage Therapists.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνίες: Σάββατο 02, Κυριακή 03, Νοεμβρίου συνεχίζετε

Σάββατο 09, Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 2024

Ώρες: 09:30 – 16:30

Τρόπος παρακολούθησης: Φυσική παρουσία 

Κόστος  490 ευρώ

Για όσους ήδη ασχολούνται επαγγελματικά με το Ταϊλανδέζικο μασάζ, εναλλακτικές θεραπείες, Φυσιοθεραπευτές ή Χειροπράκτες, Το Healing Arrow  παρέχει ένα πιστοποιημένο ταχύρρυθμο  σεμινάριο  μασάζ με τεχνικές  ανακούφισης μυοσκελετικών πόνων. Έχει διάρκεια 28 διδακτικές ώρες, και πραγματοποιείται σε διάστημα 4 ημερών. Πρόκειται για ένα προχωρημένο επίπεδο μασάζ, με ένα ευρύ εκπαιδευτικό πρόγραμμα τεχνικών. Οι τεχνικές αυτές επικεντρώνονται στη λύση προβλημάτων που αφορούν  πόνους σε  σημεία του σώματος όπως τον αυχένα, τους ώμους, την πλάτη, την μέση, τα ισχία, τα γόνατα και την κοιλιακή χώρα προβλήματα που αφορούν νεύρα η τένοντες.

Ημερομηνία: Σάββατο 16, Κυριακή 17, Νοεμβρίου, 2024

Διάρκεια: 16ώρες ( 2 μέρες)  09:30 – 17:30

Τρόποι παρακολούθησης:  Φυσική παρουσία.

Κόστος: 330€

  • περιλαμβάνεται το ειδικό εργαλείο Guasha από κέρατο βουβαλιού αξίας 48€

Το Healing Arrow σας προσφέρει ένα 2μερο, πιστοποιημένο σεμινάριο στην εκπαίδευση του Guasha σώματος & προσώπου.  Θα διδαχθείτε τρεις τεχνικές σε ένα σεμινάριο. Περιλαμβάνει  – Ειδική τεχνική Guasha σε όλο το σώμα με στόχο την απελευθέρωση των τοξινών, ένα ολοκληρωμένο μασάζ μιας ώρας, – Τεχνικές ανακούφισης του πόνου στον αυχένα, στους ώμους, τα γόνατα και χάσιμο πόντων από διάφορες περιοχές του σώματος, – Την ολιστική περιποίηση ομορφιάς προσώπου. Η εφαρμογή του Guasha στο πρόσωπο μπορεί να ισορροπήσει, να αναζωογονήσει το πρόσωπο από πρήξιμο, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, κηλίδες, ξηρότητα τη θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, λεπτές και βαθιές ρυτίδες βλεφαρόπτωση, προβλήματα ακμής.

Το Guasha είναι μια τεχνική της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής που βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματός και του προσώπου.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο

Ημερομηνία: Παρασκευή 13 , Σάββατο 14 , Κυριακή 15  Δεκεμβρίου, 2024

Ώρες: 09:30 – 16:30

Διάρκεια : 24 ώρες

Τρόποι Παρακολούθησης : φυσική παρουσία.

Κόστος: 260€

Είναι η πιο κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση 24 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 3 ημερών. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να μάθουν μια αποτελεσματική τεχνική ανακούφισης των κάτω άκρων. Θα διδαχθείτε ένα πλήρη Ταιλανδέζικο μασάζ ποδιών σε όλο το πέλμα έως και το γόνατο με το ειδικό ξυλάκι ρεφλεξολογίας..

Thai Foot Reflexology

Ημερομηνίες: Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22, Δεκεμβρίου, συνεχίζεται

Σάββατο 28, Κυριακή 29, Δεκεμβρίου,2024

 Ώρες :  09:30 – 16:30

Διάρκεια : 35 ώρες (5 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης : Φυσική Παρουσία  4 – 6 άτομα

Κόστος: 460€ 

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το μασάζ, το Healing Arrow σας προσφέρει ένα πιστοποιημένο σεμινάριο Ταϊλανδέζικου μασάζ με λάδι και Αρωματοθεραπείας. Το σεμινάριο είναι ταχύρρυθμο και έχει διάρκεια 35 διδακτικές ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 5 ημερών, βάση πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Thai oil Massage & aromatherapy massage, ιδιότητες και μίξεις αιθέριων ελαίων) .

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Ημερομηνία: Σάββατο 15, Κυριακή 16 Ιουνίου, 2024

Διάρκεια :  2 ημέρες (14 ώρες )

Ώρες: 09:30 – 16:30

Τρόπος παρακολούθησης: Φυσική παρουσία.

Κόστος:  230 ευρώ

Το Healing Arrow σας προσφέρει ένα πιστοποιημένο σεμινάριο Ταϊλανδέζικου μασάζ χωρίς χέρια! To Hands Free Thai massage είναι ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο 14 διδακτικών ωρών, που πραγματοποιείται σε διάστημα 2 ημερών.

Σε αυτό το μάθημα χρησιμοποιούμε τα πέλματα των ποδιών αντί τα χέρια μας, για να κάνουμε ένα Thai massage σε ολόκληρο το σώμα και μάλιστα από όρθια θέση. Είναι ιδανικό για όσους έχουν εμπειρία μασάζ και θέλουν να μάθουν μία καινούρια, διαφορετική προσέγγιση!

Ημερομηνίες: Παρασκευή 01, Σάββατο 02, Κυριακή 03 Νοεμβρίου, 2024

 Ώρες :  9:30 – 17:30

Διάρκεια : 24 ώρες (3 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης : Φυσική Παρουσία

Κόστος: 360€

«Περιλαμβάνονται στην τιμή τα 3 ειδικά εργαλεία Tok Sen» αξίας 55€

 TokSen: Μια από τις ποιο ιδιαίτερες τεχνικές για τους τένοντες

Το Tok Sen είναι μια αρχαία εναλλακτική τεχνική που εφευρέθηκε στα μοναστήρια της βόρειας Ταϊλάνδης. και αφορά τους τένοντες συνδέσμους και την περιτονία, ή «Fascia». Η λέξη Tok Sen προέρχεται από την συλλαβή Tok που σημαίνει χτυπάω και δημιουργώ ήχο και Sen από τα Sen Lines που είναι τα ενεργειακά κανάλια στο σώμα μας παράλληλα με τους τένοντες. Έχει διάρκεια 24 ωρών, σε διάστημα 3 ημερών. Στο σεμινάριο, θα εξασκηθείτε στην χρήση του ειδικού εργαλείου Tok Sen και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, με μια ιδιαίτερη αρχαία αποτελεσματική τεχνική.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την αξία της.

δείτε την τεχνική εδώ

Ημερομηνία: Αναμένονται νέες ημερ/ες

Ώρες: 09:30 – 16:30

Διάρκεια : 14 ώρες

Τρόποι Παρακολούθησης : φυσική παρουσία.

Κόστος: 230€  

2μερο σεμινάριο στο Ινδικό μασάζ κεφαλής με έμφαση στο κεφάλι, τον αυχένα, τους ώμους και την άνω πλάτη από καθιστή θέση. Μια αρχαία Ινδική τεχνική που βασίζετε στην Αγιουρβέδα. Όταν οι μύες της κεφαλής, του αυχένα, της ωμικής ζώνης και του άνω τμήματος της πλάτης είναι χαλαροί, τα αρνητικά συναισθήματα όπως άγχος, φόβος, θυμός, εκτονώνονται. Απαλλάσσει από πονοκεφάλους, τη νοητική κόπωση την γενική κατάπτωση και επαναφέρει ενθουσιασμό για τη ζωή.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνία: θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία 

Διάρκεια: 2 ώρες

Ώρα: 18:30 – 20:30

Τρόποι Παρακολούθησης: on line μέσω ZOOM (θα λάβετε τον κωδικό παρακολούθησης μετά την πληρωμή σας)

Κόστος: 30€

Το Healing Arrow σας προσφέρει ένα ON LINE 2ωρο σεμινάριο θεραπευτικού μασάζ στην τεχνική Guasha, με έμφαση στο πρόσωπο τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Το Guasha είναι μια αρχαία ανώδυνη κινέζικη θεραπευτική τέχνη που πέρασε από γενιά σε γενιά εδώ χιλιάδες χρόνια. Αυτή η ολιστική θεραπεία ομορφιάς του προσώπου μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το πρόσωπο από πρήξιμο, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, κηλίδες, ξηρότητα τη θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, λεπτές και βαθιές ρυτίδες βλεφαρόπτωση, προβλήματα ακμής.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο