Το Ινδικό μασάζ κεφαλής αυχένα, ώμων, είναι μια αρχαία Ινδική τεχνική που βασίζετε στην Αγιουρβέδα (Ayur = ζωή, Veda = επιστήμη) βοηθά τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς και να χρησιμοποιούν στο μέγιστο τις ικανότητες τους.

Είναι μια θαυμάσια μέθοδο που αναζωογονεί και βοηθά να ανταποκριθούμε καλύτερα σε όλες τις σωματικές, διανοητικές και συναισθηματικές απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα ενός πολυάσχολου ανθρώπου απομακρύνοντας τους πονοκεφάλους.

Όταν οι μύες της κεφαλής, του αυχένα της ωμικής ζώνης και του άνω τμήματος της πλάτης είναι χαλαροί, τα αρνητικά συναισθήματα όπως άγχος, φόβος ,θυμός που είναι και η αιτία των πονοκεφάλων εκτονώνονται. Ο νους αποκτά ξανά την γαλήνη του και συντονίζεται με ότι τον περιβάλει. Απαλλασσόμαστε από τη νοητική κόπωση και γενική κατάπτωση και πλημμυρίζουμε από ενθουσιασμό για τη ζωή.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνία: Σάββατο 27, Κυριακή 28 Απριλίου, 2024

Ώρες: 09:30 – 16:30

Διάρκεια : 14 ώρες

Τρόποι Παρακολούθησης : φυσική παρουσία.

Κόστος: 230€

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

Τελειώνοντας αυτό το μάθημα, θα είστε σε θέση να μοιραστείτε αυτό το δώρο με τους πελάτες σας ή τους δικούς σας ανθρώπους, προσφέροντας ανακούφιση από πονοκέφαλους ένταση και στρες βοηθώντας τους να χαρούν πάλι την ζωή.

Κατάλληλο σε όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν τις δεξιότητές τους ,με μια αποτελεσματική θεραπευτική τεχνική.

Τεχνικές και σημεία δακτυλοπίεσης

Αυτό το μάθημα περιέχει κυρίως πρακτική εκπαίδευση με επίκεντρο το κεφάλι τον αυχένα και τους ώμους, μέσα από την γνώση της Αρχαίας Ινδικής εναλλακτικής φιλοσοφίας της Αγιουρβέδα

Σημεία δακτυλοπίεσης τα οποία εκτελούνται στην κεφαλή, την περιοχή  του αυχένα και ώμων (σημαντικά ενεργειακά κέντρα) και στο πάνω μέρος της πλάτης. Με αυτόν τον τρόπο αποβάλλεται το στρες και η συσσωρευμένη ένταση.

Στάση σώματος

– Τεχνικές ιδικών μαλάξεων και κινήσεων στον αυχένα και τους Ώμους σε καθιστή θέση

– Σωστή στάση σώματος του δότη, για την μύωση της κόπωσης

Πρακτική εξάσκηση

– Η πρακτική εξάσκηση που περισσότερο αφορά αυτό το μάθημα  γίνετε σε ζευγάρια  προκειμένου να βιώνουν όλοι την χαρά του να δίνεις  και να λαμβάνεις ένα  Ινδικό μασάζ κεφαλής αυχένα και ώμων.

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 15 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο θεραπείας, που όχι μόνο τιμά την παράδοση, αλλά προσφέρει νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow (Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 230€
Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και την εργασία σας

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου
Ημερομηνίες : Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου, 2023
Ώρες: 09:30 - 17:30
Θα λάβετε προσωπικό μήνυμα 2 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου

θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
IBAN: GR88 0172 0520 0050 5210 0047 053
BIC: PIRBGRAA

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ιδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων  μας, θα σας δωθεί  βεβαίωση παρακολούθησης του ανάλογου μαθήματος.

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του σεμιναρίου στο χώρο μας.

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση,με ενημέρωση μέσω mail η τηλεφωνικά για την αναπλήρωση της θέσης.