Σεμινάριο Ταϊλανδέζικου μασάζ ποδιών (Thai Foot Reflexology)

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το Μασάζ ποδιών, είναι η πιο κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση 24 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 3 ημερών. Το Thai Foot massage Reflexology είναι μια μοναδική και πανίσχυρη αρχαία τεχνική. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ενίσχυση της ευεξίας, βελτιώνει την πέψη, προσφέρει ανακούφιση και χαλάρωση. Διδαχθείτε ένα πλήρη μασάζ το οποίο περιλαμβάνει όλο το πέλμα έως και το γόνατο με την χρήση του ειδικού εργαλείου Ρεφλεξολογίας. H όλη εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία και γνώση στο μασάζ ποδιών, όπου η πρακτική υποστηρίζεται από σαφή και λεπτομερή ανάλυση και οφέλη της τεχνικής. Ένα εκπληκτικό μασάζ, που εδώ και χρόνια έχει αποδείξει την αξία του, ενώ παράλληλα σας βοηθά να καταλάβετε γιατί το να δίνεις είναι τόσο ευεργετικό όσο το να παίρνεις.

Λίγα λόγια για το Ταϊλανδέζικο μασάζ ποδιών ( Τhai Foot Reflexology)

Το μασάζ ποδιών είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη και ευρέως αποδεκτή εναλλακτική και συμπληρωματική αγωγή. Είναι ένα ολιστικό μασάζ που κατεξοχήν προέρχεται από την Κίνα και χρησιμοποιείτε πάνω από 3.000 χρόνια. Το μασάζ αυτό βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα. Οι πατούσες των ποδιών θεωρούνται καθρέφτης των λειτουργιών του σώματος, χάρτης των νευρικών απολήξεων. Το μασάζ ποδιών είναι καλό για την τόνωση της δραστηριότητας των εσωτερικών οργάνων και για να βελτιώσουμε την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Παρόλα αυτά το μασάζ ποδιών είναι ένα πολύ καλό μασάζ για την γενική υγεία. Έχει την ιδιότητα να προλαμβάνει και να ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ένταση, άσθμα, δυσκοιλιότητα, ιγμορίτιδα, ημικρανίες κ.λπ.  Με την εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στα πόδια προκαλεί βαθιά χαλάρωση και έτσι δίνει στον οργανισμό τη δυνατότητα να αποκαταστήσει την ισορροπία του.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Ημερομηνία : Παρασκευή 19, Σάββατο 20, Κυριακή 21 Απριλίου, 2024

Ώρες: 09:30 – 17:30

Διάρκεια : 24 ώρες

Τρόποι Παρακολούθησης: Φυσική Παρουσία.

Κόστος: 260€

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση στο Ταιλανδέζικο μασάζ ποδιών ( Thai Foot Reflexology), θα είστε σε θέση να ασκήσετε την τέχνη αυτή, με απόλυτη υπευθυνότητα και βεβαιότητα για τα οφέλη της.

Διδάσκεστε ένα ολοκληρωμένο ολιστικό μασάζ Ποδιών μίας ώρας, ενώ παράλληλα  σας βοηθά να κατανοήσετε γιατί το να δίνεις, είναι το ίδιο ευεργετικό με το να παίρνεις. Ένας καινούριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, ένα δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους αυριανούς πελάτες η φίλους σας. Και το σημαντικότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και πιο χαρούμενοι ενώ εργάζεστε.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο ευχάριστο χωρίς πόνο.

Κατάλληλο για όσους θέλουν να μυηθούν σε μια αποτελεσματική θεραπευτική τέχνη.

Για  θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, δάσκαλοι γιόγκα, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, αθλητικοί θεραπευτές  που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες

Για επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα βάση δεξιοτήτων τους

Ιστορία και Αρχές του Thai Foot Massage

Εισαγωγή στην τέχνη του μασάζ ποδιών και που αποσκοπεί.

Θέματα σεμιναρίου

–  Μελέτη του χάρτη πέλματος

– Σωστή χρήση του εργαλείου σύμφωνα με σημεία πίεσης

– οδηγίες για μαλάξεις στα θεραπευτικά σημεία στις γάμπες το γόνατο

Οδηγίες και διαφορετικές τεχνικές μαλάξεων με τα χέρια

Διατάσεις περιοχής

Πρακτική εξάσκηση

Η πρακτική εξάσκηση που περισσότερο αφορά αυτό το μάθημα και γίνετε σε ζευγάρια προκειμένου να βιώσετε όλοι την χαρά του να δίνεις ένα Ταϊλανδέζικο μασάζ ποδιών (Thai Foot Massage)

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 17 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο θεραπείας, που όχι μόνο τιμά την παράδοση, αλλά προσφέρει νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 260€
Loading...

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 19, Σάββατο 20, Κυριακή 21 Απριλίου, 2024

Οι ώρες προέλευσης και αποχώρησης θα είναι : 09:30 - 16:30


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
IBAN : GR88 0172 0520 0050 5210 0047 053
SWIFT - BIC PIRBGRAA

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ιδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων  μας, θα σας δωθεί  βεβαίωση παρακολούθησης του ανάλογου μαθήματος.

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του σεμιναρίου στο χώρο μας.

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση,με ενημέρωση μέσω mail η τηλεφωνικά για την αναπλήρωση της θέσης.