Εκπαίδευση Thai Massage με πτυχίο πιστοποίησης

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Thai Massage. Είναι η πιο κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση 35 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 5 ημερών. Θα διδαχθείτε τις 5 θέσεις σώματος βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Thai Massage: Ύπτια θέση σώματος, πλαϊνή πλευρά, πρηνή θέση. καθιστή θέση, κεφάλι και πρόσωπο. H όλη εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές, να αποκτήσουν μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία και γνώση του παραδοσιακού Thai massage. Εκεί όπου η πρακτική υποστηρίζεται από σαφή και λεπτομερή ανάλυση και οφέλη της τεχνικής.

Το μάθημα επικεντρώνεται

Επιπλέον, αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ακριβή κατεύθυνση και σημείου πίεσης, και του κάθε μεσημβρινού. Χρήση του βάρους του σώματος του επαγγελματία θεραπευτή και όχι τη δύναμη του, ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους καταπόνησης.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνίες: Παρασκευή 18, Σάββατο 19, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, συνεχίζετε

Σάββατο 26, Κυριακή 27 Οκτωβρίου,2024

 Ώρες :  9:30 – 16:30

Διάρκεια : 35 ώρες (5 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης : Φυσική Παρουσία.

Κόστος: 490€

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

*To Ταϊλανδέζικο μασάζ:  είναι ένα αρχαίο θεραπευτικό σύστημα που συνδυάζει διαφορετικές αρχές για την ανακούφιση του πόνου, των διαστρεμμάτων, των φλεγμονών των μυών,  τη μείωση της ακαμψίας των αρθρώσεων την διάταση των τενόντων και τη βελτίωση της κινητικότητας. Οι τεχνικές διατάσεων που χρησιμοποιούνται στο Ταϊλανδέζικο μασάζ βοηθούν στην αύξηση της ροής  οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, την εξάλειψη και αποβολή των τοξινών  και την αύξηση του μεταβολισμού.

Είναι ένα πλήρες μασάζ σώματος στο οποίο δεν χρησιμοποιούνται  λάδια ή λοσιόν και ο παραλήπτης φορά χαλαρά, και άνετα ρούχα. Σε αντίθεση με άλλα είδη μασάζ, αυτό εκτελείται σε ένα σταθερό στρώμα στο πάτωμα.

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση στην τέχνη του Thai massage, θα είστε σε θέση να ασκήσετε επαγγελματικά την τέχνη του Thai massage, με απόλυτη υπευθυνότητα και βεβαιότητα για τα οφέλη της.

Διδάσκεστε ένα θεραπευτικό μασάζ, ενώ παράλληλα  σας βοηθά να κατανοήσετε γιατί το να δίνεις, είναι το ίδιο ευεργετικό με το να παίρνεις .Ένας καινούριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, ένα δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους αυριανούς πελάτες η φίλους σας. Και το σημαντικότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και πιο χαρούμενοι ενώ εργάζεστε.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο ευχάριστο χωρίς πόνο.

Με την εγγραφή σας θα σας δοθεί το εγχειρίδιο που συνοδεύει το Thai massage, έναν εύκολο οδηγό με πολύ κατατοπιστικές εικόνες για κάθε βήμα, που θα σας βοηθήσει κατά την διάρκεια της πρακτικής σας

Θα σας σταλούν ηλεκτρονικά:

Οι 3 χάρτες των ενεργειακών μεσημβρινών του σώματος  μπροστινή – πλαϊνή και πίσω πλευρά

Κατάλληλο για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν μια αποτελεσματική θεραπευτική τέχνη

Για θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, δάσκαλοι γιόγκα, οστεοπαθητικοί, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, αθλητικοί θεραπευτές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες

Για επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα βάση δεξιοτήτων τους

Η κάθε μέρα ξεκινά στις 9.30 με 10 λεπτά RUSEI TAN TON  για την ευθυγράμμιση νου και σώματος.

09.45 – 16.30 το μάθημα, συνεχίζεται σε 2 επίπεδα.

Ιστορία και αρχές του Thai massage

Πρακτική εξάσκηση του Thai massage

Γίνεται σε ζευγάρια έτσι βιώνουν και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα και οι δυο. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τα εγχειρίδια του Thai massage στα χέρια τους  κατά επίδειξη της θεραπείας από το δάσκαλο, καθώς δίνει σαφείς λεπτομέρειες, για  πώς να βρείτε το σωστό σημείο δακτυλοπίεσης, ή τις ενεργειακές γραμμές στο σώμα.

Οι σπουδαστές ξεκινούν την εξάσκησή τους μετά από την επίδειξη της θεραπείας και πάντα υπό την επίβλεψη του δασκάλου. Σύμφωνα με τo σύστημα διδασκαλίας μας, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν και να απορροφήσουν όλες τις θέσεις σώματος που απαιτεί το Thai massage, μια πλήρη συνεδρία σώματος.

Διδάσκονται οι παρακάτω ενότητες :

Οι 5 θέσεις σώματος βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Thai massage

ύπτια θέση σώματος, πλαϊνή θέση ,πρηνής θέση και καθιστή θέση  

Ενδείξεις – Αντενδείξεις του μασάζ

Ενεργειακοί Μεσημβρινοί σώματος και πως διατρέχουν το σώμα

Τεχνικές δακτυλοπίεσης, μαλάξεων και διατάσεων του Thai Massage

Σωστή στάση σώματος θεραπευτή, για την μύωση της κόπωσης

Συμβουλές για μετά από μια θεραπεία Thai massage

Ιατρικό Ιστορικό πελατών γιατί και πως το χρησιμοποιούμε

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνονται 2 δεκάλεπτα διαλείμματα, θα υπάρχουν στη διάθεση σας κάποια ροφήματα και μικρά σνακ. Επίσης ένα διάλειμμα μιας 45 λεπτών για μεσημεριανό φαγητό γύρω στις 13.00 με 13.45

– Στο τέλος της εκπαίδευσης μια εξέταση γραπτή και πρακτική θα ολοκληρώσει τις σπουδές σας και θα σας δώσει την δυνατότητα απόκτησης

– Πιστοποίησης σπουδών ολοκληρωμένης κατάρτισης στο Βασικό επίπεδο Thai Massage από το Healing Arrow by Artemis.

-Για όσους επιθυμούν, το Healing Arrow μέσω της ιδρύτριας του Άρτεμις Αρβανίτη πιστοποιημένη διδάσκαλος Thai Massage έχει εξασφαλίσει για τους μαθητές της, πιστοποίηση σπουδών από την σχολή ONGS THAI MASSAGE SCHOOL Chiang Mai Thailand σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας και υπουργείο υγείας της Ταϊλάνδης. Το κόστος αυτής της πιστοποίησης είναι 55€

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 15 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο ανακούφισης του πόνου που όχι μόνο τιμά την παράδοση αλλά προσφέρει και νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 490€
Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και την εργασία σας
Πληροφορίες Σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 05, Σάββατο 06 και Κυριακή 07 Απριλίου συνεχίζετε το Σάββατο 13, Κυριακή 14 Απριλίου,2024

Οι ώρες προέλευσης και αποχώρησης θα είναι: 09:30 - 16:30

Έχετε μαζί σας άνετα καθαρά ρούχα, μια μικρή πεσέτα προσώπου, την αγάπη σας και το χαμόγελό σας.

θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.
Άρτεμις Αρβανίτη


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
IBAN : GR88 0172 0520 0050 5210 0047 053
SWIFT - BIC PIRBGRAA

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Μετρητά 50% στο χώρο μας 8 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου και εξόφληση την ημέρα του σεμιναρίου
  • Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ιδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση, θα σας δωθεί Πιστοποίηση παρακολούθησης σπουδών του ανάλογου μαθήματος.

Υπάρχει δυνατότητα εφόσον μας το ζητήσετε να λάβετε επιπλέον πιστοποίηση εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδιάς και υγείας της Ταϊλάνδης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση MONO εφόσον κοινοποιούνται είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Ακυρώσεις που θα λάβουν χώρα πέραν αυτού του χρόνου, επιβαρύνονται με το 50% του κόστους συμμετοχής.