Guasha Μασάζ Σώματος – Προσώπου

Η ταχύρρυθμη εκπαίδευση Guasha massagαe 16 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 2 ημερών. Για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το μασάζ  και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τεχνικές τους. Nα γίνουν ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην εργασία τους.

Γνωρίστε μια αρχαία θεραπευτική τεχνική

Μια παραδοσιακή κινέζικη τεχνική που εδώ και αιώνες έχει αποδείξει την αξία της. Έρχεται  να απογειώσει τις θεραπείες σας. Πρόκειται για ένα είδος μασάζ με ένα ειδικό εργαλείο από κέρατο βουβαλιού που βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματός. Την καλή λειτουργία των αρθρικών συνδέσμων και προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Βελτιώνοντας ταυτόχρονα το μεταβολισμό  το ορμονικό και αναπαραγωγικό σύστημα.

 Στο σεμινάριο Guasha Μασάζ Σώματος θα διδαχθείτε:

Eνα πλήρες μασάζ σώματος βάσει του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Guasha σώματος. Ύπτια θέση σώματος, πρηνή και καθιστή θέση.  Επίσης θα διδαχθείτε ειδικές τεχνικές για την ανακούφισης πόνου στον αυχένα και τα γόνατα. H όλη εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία και γνώση του Guasha massage σώματος. Η πρακτική υποστηρίζεται από σαφή και λεπτομερή θεωρητική ανάλυση για την τεχνική και τα οφέλη της.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ 

Το Guasha Προσώπου. Περιλαμβάνει ένα είδος απόξεσης του δέρματός του προσώπου και του λαιμού, με ένα  ειδικό εργαλείο μασάζ. Οι κινήσεις  που εφαρμόζονται με τη χρήση του, διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του μαλακού ιστού αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος την  απομάκρυνση των τοξινών και την ανόρθωση του προσώπου του λαιμού και του ντεκολτέ.

Αυτή η ολιστική τεχνική ομορφιάς μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας χωρίς τη χρήση χημικών οξέων, χημικών πίλινγκ , ενέσιμη χρήση Botox ή επώδυνη αισθητική χειρουργική.

Η τεχνική Guasha μασάζ Προσώπου αντιμετωπίζει διαταραχές, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο όπως πεπτικά προβλήματα, συναισθηματικό στρες, ορμονικές διαταραχές, πρήξιμο, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, κηλίδες, ξηρότητα ή θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, βλεφαρόπτωση, ακμή λεπτές και βαθιές ρυτίδες.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνία: Σάββατο 16 & Κυριακή 17,  Νοεμβρίου, 2024

Διάρκεια: 16ώρες ( 2 μέρες)  09:30 – 17:30

Τρόποι παρακολούθησης:  Φυσική παρουσία.

Κόστος: 330€

» Περιλαμβάνεται το ειδικό εργαλείο Guasha » από κέρατο Βουβαλιού αξίας 48€

Τόπος διεξαγωγής:  Αθήνα

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

Το Guasha είναι μια τεχνική της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, και βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία που πέρασε από  γενιά σε γενιά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματός, στην καλή λειτουργία των αρθρικών συνδέσμων, τους μύες και προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος βελτιώνοντας ταυτόχρονα το μεταβολισμό μας.

Eιδικά εργαλεία

Κάποια ειδικά εργαλεία χρησιμοποιούνται για το Gua sha  με τα οποία ξύνουμε κατα κάποιο τρόπο την επιφάνεια του δέρματος προκειμένου να φέρουμε στην επιφάνεια τα λιμνάζοντα υγρά (τοξίνες) που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα, που με τη σειρά τους προκαλούν κακή κυκλοφορία, δυσκολία στην απορρόφησης θρεπτικών ουσιών, πόνο και δυσφορία. Το πραγματικό όφελος του Gua sha είναι η εξισορρόπηση των λειτουργιών κάθε συστήματος του σώματος. Αυτό περιλαμβάνει το λεμφικό σύστημα, το ορμονικό σύστημα το αναπαραγωγικό σύστημα, την κυκλοφορία του αίματος, το κυτταρικό σύστημα, τους αρθρικούς συνδέσμους και τους μύες.

Η βασική δυνατότητα του Gua sha massage είναι να φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμμένες ασθένειες. Το Gua sha είναι μια μέθοδος που οδηγεί τις τοξίνες από τις πληγείσες περιοχές του σώματος στην επιφάνεια ώστε να περάσουν στο λεμφικό σύστημα προς αποβολή τους. Εάν όλα τα συστήματα λειτουργούν σωστά, τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά μπορούν να απορροφηθούν πλήρως για να θρέψουν κάθε μέρος του σώματος φέρνοντάς το σε πλήρη ισορροπία

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση στην τέχνη του Guasha massage, θα είστε σε θέση να ασκήσετε την τέχνη αυτή, με απόλυτη υπευθυνότητα και βεβαιότητα για τα οφέλη της. Διδάσκεστε ένα θεραπευτικό μασάζ, ενώ παράλληλα  σας βοηθά να κατανοήσετε γιατί το να δίνεις, είναι το ίδιο ευεργετικό με το να παίρνεις . Ένας καινούριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, ένα δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους αυριανούς πελάτες η φίλους σας. Και το σημαντικότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και πιο χαρούμενοι ενώ εργάζεστε. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο ευχάριστο χωρίς πόνο.

Με την εγγραφή σας θα σας δοθεί το εγχειρίδιο που συνοδεύει το Guasha massage,έναν πολύ εύκολο οδηγό με πολύ κατατοπιστικές εικόνες για κάθε βήμα, που θα σας συνοδεύει κατά την διάρκεια της πρακτικής σας. Με την εγγραφή σας θα σας δοθεί το παραδοσιακό εργαλείο Guasha  από κέρατο Βουβαλιού. Πληροφορίες σχετικά με την προέλευση και την τέχνη του Guasha

Κατάλληλο για εναλλακτικούς θεραπευτές, η μασέρ που επιθυμούν να μάθουν και να μυηθούν σε μια αποτελεσματική θεραπευτική τέχνη. Για  θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, δάσκαλοι γιόγκα, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, αθλητικοί θεραπευτές  που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες. Για επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα βάση δεξιοτήτων τους

-Ιστορία και αρχές του Guasha massage σώματος

Πρακτική εξάσκηση του Guasha massage

– Γίνεται σε ζευγάρια έτσι βιώνουν και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα και οι δυο. Οι εκπαιδευόμενοι  έχουν τo εγχειρίδια  στα χέρια τους κατά την επίδειξη της θεραπείας από το δάσκαλο, καθώς  δίνει σαφείς λεπτομέρειες, για πώς να κρατάτε σωστά το εργαλείο Guasha, πως να βρείτε το σωστό σημείο πίεσης, η τις ενεργειακές γραμμές στο σώμα. Οι σπουδαστές ξεκινούν την εξάσκησή τους μετά από την επίδειξη της θεραπείας, και πάντα υπό την επίβλεψη του δασκάλου.

. -Σύμφωνα με τη διαδικασία και το σύστημα διδασκαλίας μου, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν και να απορροφήσουν όλες τις  θέσεις της θεραπείας- μια πλήρη συνεδρία μασάζ σώματος

Διδάσκονται οι παρακάτω ενότητες :

Οι 3 θέσεις σώματος του παραδοσιακού Guasha - απελευθέρωση πόνου

Οι 3 θέσεις σώματος βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού  Guasha  : μπροστινή πλευρά σώματος , πίσω πλευρά και καθιστή θέση   

Επίσης θα διδαχθούν κάποιες ειδικές  τεχνικές Guasha για την απελευθέρωση του πόνου στον αυχένα, στους ώμους, τα γόνατα,

– χάσιμο πόντων από διάφορες περιοχές του σώματος 

 

Ενδείξεις – Αντενδείξεις του μασάζ

Βασικοί Ενεργειακοί Μεσημβρινοί σώματος και πως διατρέχουν το σώμα

Σωστή στάση σώματος

Σωστή στάση σώματος θεραπευτή, για την μύωση της κόπωσης

Σωστή χρήση του εργαλείου Guasha

Πώς να κρατάτε σωστά το εργαλείο Guasha, πως να βρείτε το σωστό σημείο πίεσης, η τις ενεργειακές γραμμές στο σώμα.

Συμβουλές για μετά από μια θεραπεία Guasha massage

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνονται 2 διαλείμματα των 10 λεπτών, θα υπάρχουν στη διάθεση σας κάποια ροφήματα και μικρά σνακ.

– Στο τέλος της εκπαίδευσης μια πρακτική εξέταση  θα ολοκληρώσει τις σπουδές σας και θα σας δώσει την δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης σπουδών ολοκληρωμένης κατάρτισης Guasha massage σώματος  από το Healing Arrow by Artemis.

Για όσους επιθυμούν, το Healing Arrow μέσω της ιδρύτριας του Άρτεμις Αρβανίτη διδάσκαλος του Thai Massage έχει εξασφαλίσει για τους μαθητές της  πιστοποίηση σπουδών από την σχολή ONGS THAI MASSAGE SHOOL Chiang Mai Thailand σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας και υπουργείο υγείας της Ταϊλάνδης. Το κόστος πιστοποίησης είναι 85€

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 17 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο ανακούφισης του πόνου που όχι μόνο τιμά την παράδοση αλλά προσφέρει και νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 300€
Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και την εργασία σας
Λεπτομέρειες Σεμιναρίου
Ημερομηνίες: Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Nοεμβρίου, 2024
Διάρκεια: 16 ώρες ( 2 μέρες)  09:30 – 17:30

Θα λάβετε προσωπικό μήνυμα 2 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου

θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
GR96 0172 7080 0057 0801 0495 904

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Στο χώρο μας, 50% προκαταβολή  8 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, εξόφληση την ημέρα του σεμιναρίου

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση, θα σας δωθεί Πιστοποίηση παρακολούθησης σπουδών του ανάλογου μαθήματος.

Υπάρχει δυνατότητα εφόσον μας το ζητήσετε να λάβετε επιπλέον πιστοποίηση εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδιάς και υγείας της Ταϊλάνδης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με α) την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου μέσω τραπεζικού λογαριασμού

β) Με προκαταβολή 50% η εξόφληση του ποσού στο χώρο μας κατόπιν επικοινωνίας

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση εφόσον κοινοποιούνται είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά 2 ημέρες πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Ακυρώσεις που θα λάβουν χώρα πέραν αυτού του χρόνου, επιβαρύνονται με το 50% του κόστους συμμετοχής.