Τεχνική Healing Arrow

Αφεθείτε στον κόσμο του Healing Arrow. Μια μόνο συνεδρία ανακουφίζει απο οδυνηρές καταστάσεις πόνου στον αυχένα, τους ώμους τη σπονδυλική στήλη, τα μπλοκαρισμένα νεύρα και τους τένοντες, τη μέση την πλάτη, τα ισχία, τα γόνατα.

Ολιστικό μασάζ νεύρων και τενόντων

Αυτό το μασάζ στοχεύει αποτελεσματικά  στα νεύρα και τους τένοντες ανακουφίζοντας αποτελεσματικά πόνο στον αυχένα, στην πλάτη, τα ισχία και η δυσκοιλιότητα.

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ

Ένα αρχαίο θεραπευτικό σύστημα που συνδυάζει διαφορετικές αρχές για την ανακούφιση του πόνου, των διαστρεμμάτων, των φλεγμονών των μυών, τη μείωση της ακαμψίας των αρθρώσεων την διάταση των τενόντων και τη βελτίωση της κινητικότητας.

Gua sha Σώματος και προσώπου

Το Gua Sha αντιμετωπίζει τη στασιμότητα της ενέργειας – τοξινών που πιστεύεται ότι προκαλούν φλεγμονές στο σώμα, η οποίες είναι και η κύρια αιτία του χρόνιου πόνου. Μειώνοντας τη φλεγμονή, επιταχύνεται η διαδικασία θεραπείας.

Deep Tissue -Βαθύ μασάζ ιστών

Ανακούφηση του χρόνιου πόνου που επηρεάζει τον αυχένα, τους ώμους, τα πόδια την άνω και κάτω ράχη.

Μασάζ ποδιών

Χαλαρώστε και «επιπλεύστε» σε έναν κόσμο χαλάρωσης, ηρεμίας και ανακούφησης ταυτόχρονα

Tok-Sen massage

Βοηθά το μυοσκελετικό σύστημα και τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων, επιτρέπει την διάταση των τενόντων και των συνδέσμων βοηθώντας τους να επανέλθουν στη θέση τους.

IASTM (Κινητοποίηση μαλακών ιστών με τη βοήθεια εργαλείων)

Αυτή η μέθοδος εξουδετερώνει τον πόνο απο διάφορες περιοχές στο σώμα. Η εργασία που γίνετε στην περιτονία, επιτρέπει ακρίβεια και βάθος σε περιοχές που δεν μπορούν να εισχωρήσουν τα χέρια.

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής, ώμων αυχένα και πλάτης

Χαλαρώνει εντάσεις και άγχος, απαλύνει πονοκεφάλους και πόνο στα μάτια, βελτιώνει τη συγκέντρωση και επαναφέρει τη ζωτικότητα.

Μπαμπού Μασάζ

Τα ξύλα μπαμπού βοηθούν στην απελευθέρωση της έντασης και το εύκολο λύσιμο των κόμπων των νεύρων, καταπολεμά την αϋπνία και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Thai oil Aromatherapy massage

Η πιο διαδεδομένη και δημοφιλής μορφή του θεραπευτικού μασάζ.

Μπαλινέζικο Μασάζ

Μια παράδοση αιώνων στην χαλάρωση την ανανέωση την τόνωση και την θεραπεία,