Thai Oil Aromatherapy Massage

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά, είναι η πιο κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση 35 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 5 ημερών βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Thai oil Massage & aromatherapy πίσω πλευρά σώματος μπροστινή πλευρά σώματος, κεφάλι, πρόσωπο, καθιστή θέση και μίξεις αιθέριων ελαίων .

H όλη εκπαίδευση  του παραδοσιακού Thai οil Aromatherapy massage. έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές. να αποκτήσουν μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία και γνώση σε διάστημα 5 ημερών ( 35 ώρες) της τεχνικής του Thai Massage με λάδι.  Επιπλέον, θα διδαχθείτε τις θεραπευτικές ιδιότητες, την χρήση καθώς και θεραπευτικές μείξεις των αιθέριων ελαίων. .

Σκοπός μου είναι να μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

                  

Ημερομηνίες: Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22, Δεκεμβρίου συνεχίζεται

Σάββατο 28, Κυριακή 29, Δεκεμβρίου, 2024

 Ώρες :  09:30 – 16:30

Διάρκεια : 35 ώρες (5 ημέρες)

Τρόποι Παρακολούθησης : Φυσική Παρουσία.

Κόστος: 460€ 

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

Ο αρxαιότερος συνδυασμός

Το Thai μασάζ με λάδια σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια είναι μια από τις αρχαιότερες μεθόδους φυσικής θεραπείας.

Συχνά βλέπουμε την προσθήκη «Αρωματοθεραπείας» σε μια θεραπεία μασάζ με λάδι.  Ωστόσο, στην πραγματικότητα, το Ταϊλανδέζικο Μασάζ με λάδι  και η Αρωματοθεραπεία είναι δύο διαφορετικές μορφές θεραπείας.

Το Thai Oil Aromatherapy Massage

Παρέχει τεχνικές  βαθιάς δακτυλοπίεσης, μάλαξης και διατάσεων, χρησιμοποιώντας τις παλάμες, και τους αντίχειρες, σε συνδυασμό με την εφαρμογή  βασικών ελαίων (όχι απαραίτητα με αιθέρια έλαια).

Ένα παραδοσιακό Thai Oil Massage είναι, όπως ένα παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ, βασισμένο στις έννοιες του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου πρωτοκόλλου που θεραπεύει, ανοίγει και διεγείρει τις λεγόμενες Ενεργειακές Γραμμές (μεσημβρινούς),που ονομάζονται επίσης Sip Sen ή Γραμμές Sen και βοηθούν στην αύξηση της ροής  οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, την εξάλειψη και αποβολή των τοξινών  και την αύξηση του μεταβολισμού. Πρόκειται για ένα πλήρες μασάζ σώματος.

Αρωματοθεραπεία

Όσο για την <Αρωματοθεραπεία> αυτό σημαίνει Θεραπεία μέσα από τη χρήση αρωμάτων. Τα αιθέρια έλαια είναι αρωματικές ουσίες αποστάγματα φυτών, λουλουδιών, δέντρων, φρούτων, φλοιών, χορταριού, και σπόρων. Τα έλαια αυτά έχουν χαρακτηριστικές θεραπευτικές, ψυχολογικές και σωματικές ιδιότητες που βελτιώνουν την υγεία και προλαμβάνουν τις ασθένειες. Μερικά έλαια δρουν ενάντια στους ιούς και τις λοιμώξεις, ανακουφίζουν από τον πόνο, καταπραΰνουν, τονώνουν, χαλαρώνουν, υποβοηθούν τη λειτουργία της πέψης. Έχουν επίσης διουρητικές ιδιότητες. Τα έλαια μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο μυαλό (διαύγεια σκέψης) και στα συναισθήματά μας ( θετικές σκέψεις ) Εισέρχονται στο σώμα με τρεις τρόπους: εισπνοή , απορρόφηση μέσω του μασάζ, και πόση. Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι ευωδιές που μυρίζουμε ασκούν σημαντική επίδραση στον τρόπο που αισθανόμαστε. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι οσμές ενεργούν άμεσα στον εγκέφαλο όπως ένα φάρμακο.

Τα αιθέρια έλαια λειτουργούν με μαγικό τρόπο

Για την καταπολέμηση προβλημάτων που σχετίζονται με άγχος, ψυχοσωματικές διαταραχές, μολύνσεις του δέρματος, πόνους που προκύπτουν από μυϊκές η σκελετικές διαταραχές. Θα λέγαμε ότι έχουν αναρίθμητες θεραπευτικές ιδιότητες. Το μοριακό μέγεθος των ελαίων αυτών είναι μικροσκοπικό γι’ αυτό και μπορούν εύκολα να διαπεράσουν το δέρμα και να εισέλθουν στο κυκλοφορικό σύστημα. Χρειάζονται δε από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι δυο ώρες για να εισέλθουν στο δέρμα και τέσσερις ώρες για να αφαιρεθούν οι τοξίνες από το σώμα μέσω των ούρων, του ιδρώτα και των περιττωμάτων.

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση στην τέχνη του Thai massage με λάδι,  και την γνώση για τη χρήση  των αιθέριων ελαίων και των ιδιοτήτων τους. θα είστε σε θέση να ασκήσετε επαγγελματικά αυτήν την τέχνη, με απόλυτη υπευθυνότητα και βεβαιότητα για τα οφέλη της. Διδάσκεστε ένα θεραπευτικό μασάζ, ενώ παράλληλα  σας βοηθά να κατανοήσετε γιατί το να δίνεις, είναι το ίδιο ευεργετικό με το να παίρνεις .Ένας καινούριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, ένα δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους αυριανούς πελάτες η φίλους σας. Και το σημαντικότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και πιο χαρούμενοι ενώ εργάζεστε.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο ευχάριστο χωρίς πόνο

Με την εγγραφή σας θα σας δοθεί το εγχειρίδιο που συνοδεύει το Thai oil Aromatherapy massage, με έναν πολύ εύκολο οδηγό με πολύ κατατοπιστικές εικόνες για κάθε βήμα, που θα σας συνοδεύει κατά την διάρκεια της πρακτικής σας.

-Οδηγό με τις Ιδιότητες και τη Χρήση των αιθέριων ελαίων καθώς και όλους τους τρόπους εφαρμογής τους.

– Στο σεμινάριο χρησιμοποιούμε αγνό Αμυγδαλέλαιο η λάδι καρύδας σε ανάμιξη με Αιθέρια έλαια

-Δώρο για τις πρώτες σας συνεδρίες, ένα λάδι 150ml με αντλία το οποίο θα περιέχει αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας

 – Ιστορικό – δελτίο υγείας ερωτηματολόγιο για τους πελάτες σας

Κατάλληλο για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν και να μυηθούν σε μια αποτελεσματική θεραπευτική τέχνη.

Για  θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, μασέρ, δάσκαλοι γιόγκα, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, που επιθυμούν να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες

Η κάθε μέρα ξεκινά στις 09:30 με 10 λεπτά διαλογισμό και αναπνοές για την ευθυγράμμιση σώματος και νου. Συνεχίζεται με την εκμάθηση της σωστής στάσης που πρέπει να έχει ο θεραπευτής γύρο από το κρεβάτι μασάζ

10:0016:30 Το μάθημα, συνεχίζεται σε 2 επίπεδα.

 

 

Ιστορία και αρχές του Thai Oil massage

Πρακτική εξάσκηση του Thai massage

Πρακτική εξάσκηση του Thai oil massage γίνεται σε ζευγάρια. Έτσι βιώνουν και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα και οι δυο. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τα εγχειρίδια του Thai oil massage στα χέρια τους  κατά επίδειξη της θεραπείας από το δάσκαλο, καθώς δίνει σαφείς λεπτομέρειες, για  πώς να βρείτε τις ενεργειακές γραμμές στο σώμα, την σωστή στάση του θεραπευτή γύρο από το σώμα . Οι σπουδαστές ξεκινούν την εξάσκησή τους μετά από την επίδειξη της θεραπείας, και πάντα υπό την επίβλεψη του δασκάλου. Σύμφωνα με τη διαδικασία διδασκαλίας μου, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν και να απορροφήσουν όλες τις θέσεις της θεραπείας- μια πλήρη συνεδρία μασάζ σώματος σε 5 ημέρες μάθησης.

Διδάσκονται οι παρακάτω ενότητες :

Οι 3 θέσεις σώματος βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Thai massage

 Πίσω πλευρά σώματος, μπροστινή πλευρά, Αυχένας και καθιστή θέση   

Ενδείξεις – Αντενδείξεις του μασάζ

Ενεργειακοί Μεσημβρινοί σώματος και πως διατρέχουν το σώμα

Τεχνικές πιέσεων, μαλάξεων και διατάσεων του Thai oil Massage

Σωστή στάση σώματος θεραπευτή, για την μύωση της κόπωσης

Συμβουλές για μετά από μια θεραπεία Thai massage

Ιατρικό Ιστορικό πελατών γιατί και πως το χρησιμοποιούμε

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα γίνονται δύο 10λεπτα διαλείμματα, θα υπάρχουν στη διάθεση σας κάποια ροφήματα και μικρά σνακ. Επίσης, ένα διάλειμμα 50 λεπτών για μεσημεριανό φαγητό γύρω στις 12:00 με 12:50

– Στο τέλος της εκπαίδευσης μια εξέταση γραπτή και πρακτική θα ολοκληρώσει τις σπουδές σας και θα σας δώσει την δυνατότητα απόκτησης

– Πιστοποίησης σπουδών ολοκληρωμένης κατάρτισης στο Βασικό επίπεδο Thai Massage από το Healing Arrow by Artemis, αλλά και για όσους επιθυμούν, το Healing Arrow μέσω της ιδρύτριας του Άρτεμις Αρβανίτη έχει εξασφαλίσει για τους μαθητές της πιστοποίηση σπουδών από την σχολή ONGS THAI MASSAGE SCHOOL Chiang Mai Thailand σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας και υγείας της Ταϊλάνδης. 

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 17 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο ανακούφισης του πόνου που όχι μόνο τιμά την παράδοση αλλά προσφέρει και νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 460€
Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και την εργασία σας.
Πληροφορίες σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20, Σάββατο 21. Κυριακή 22, συνεχίζεται Σάββατο 28, Κυριακή 29, Δεκεμβρίου, 2024

Ώρες : 09:30 - 16:30

Έχετε μαζί σας, 2 πεσέτες σώματος και μια προσώπου, την αγάπη σας και το χαμόγελό σας.

θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.

Άρτεμις Αρβανίτη

Ώρες : 09:30 - 16:30

καλό είναι να έχετε μαζί σας μια αλλαξιά άνετα καθαρά ρούχα, 2 πεσέτες σώματος, την αγάπη σας και το χαμόγελό σας.

θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.

Άρτεμις Αρβανίτη


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

 

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
IBAN : GR88 0172 0520 0050 5210 0047 053
SWIFT - BIC PIRBGRAA

 

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Μετρητά 50% στο χώρο μας 8 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου και εξόφληση την ημέρα του σεμιναρίου
  • Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ιδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση, θα σας δωθεί Πιστοποίηση παρακολούθησης σπουδών του ανάλογου μαθήματος.

Υπάρχει δυνατότητα εφόσον μας το ζητήσετε να λάβετε επιπλέον πιστοποίηση εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδιάς και υγείας της Ταϊλάνδης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση MONO εφόσον κοινοποιούνται είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Ακυρώσεις που θα λάβουν χώρα πέραν αυτού του χρόνου, επιβαρύνονται με το 50% του κόστους συμμετοχής.