Guasha μασάζ Προσώπου

Το healing Arrow – σας προσφέρει ένα on line  2ωρο σεμινάριο, στην εκπαίδευση  του Guasha με έμφαση στο πρόσωπο  τον Λαιμό και το ντεκολτέ

Το Guasha  είναι μια αρχαία ανώδυνη κινέζικη τέχνη που πέρασε από γενιά σε γενιά εδώ χιλιάδες χρόνια. Περιλαμβάνει ένα είδος απόξεσης του δέρματός του προσώπου και του λαιμού, με ένα  ειδικό εργαλείο μασάζ. Οι κινήσεις  που εφαρμόζονται με τη χρήση του, διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του μαλακού ιστού αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος την  απομάκρυνση των τοξινών και την ανόρθωση του προσώπου του λαιμού και του ντεκολτέ.

Αυτή η ολιστική τεχνική ομορφιάς μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας χωρίς τη χρήση χημικών οξέων, χημικών πίλινγκ , ενέσιμη χρήση Botox ή επώδυνη αισθητική χειρουργική.

Η τεχνική Guasha μασάζ Προσώπου αντιμετωπίζει διαταραχές, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο όπως πεπτικά προβλήματα, συναισθηματικό στρες, ορμονικές διαταραχές, πρήξιμο, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, κηλίδες, ξηρότητα ή θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, βλεφαρόπτωση, ακμή λεπτές και βαθιές ρυτίδες.

Πάρτε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ

Ημερομηνία: Τετάρτη 15, Δεκεμβρίου 2020

Διάρκεια: 2 ώρες

Ώρα: 18:30 – 20:30

Τρόποι Παρακολούθησης: on line μέσω ZOOM ( θα λάβετε τον κωδικό παρακολούθησης μετά την εγγραφή σας)

κόστος: 30€

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

Στην εκπαίδευση θα μάθεις να χρησιμοποιείς το ειδικό εργαλείο του Gua Sha» από νεφρίτη,  κέρατο βουβαλιού ή ένα απλό κουτάλι της σούπας. Έτσι θα μπορείς να εφαρμόζεις αυτή τη γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, στον εαυτό σου ή και στους φίλους σου.

Σε όλους όσους επιθυμούν ένα όμορφο λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο, λαιμό και  ντεκολτέ.

Πρακτική εκπαίδευση

Αυτό το μάθημα περιέχει κυρίως πρακτική εκπαίδευση και εκμάθηση  της τεχνικής του Guasha στο πρόσωπο τον λαιμό και το ντεκολτέ. Παρακαλώ να έχετε δίπλα σας ένα κουτάλι της σούπας ή το ειδικό εργαλείο Guasha και μια κρέμα προσώπου η λαδάκι.

Tips

Θα σας δοθεί βοηθητικός οδηγός ( manual)

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 13 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο θεραπείας που όχι μόνο τιμά την παράδοση αλλά προσφέρει και νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 30€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και το Guasha σώματος, ένα εργαλείο Guasha από κέρατο βουβαλιού θα τους δοθεί δωρεάν.

Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας
Λεπτομέρειες Σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει on line μέσω Zoom,

Ημερομηνία Τετάρτη 15, Δεκεμβρίου 2020
Ώρα 18.30 - 20.30

Διάρκεια: 2ώρες

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, θα σας σταλεί ο κωδικός για την είσοδό σας στο on line σεμινάριο.

θα χαρώ να γνωριστούμε και να μοιραστούμε όμορφα πράγματα.

Άρτεμις Αρβανίτη


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
IBAN : GR88 0172 0520 0050 5210 0047 053
SWIFT - BIC PIRBGRAA

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

ON LINE μέσω ZOOM. Θα σας σταλεί ο κωδικός πρόσβασης για την αίθουσα ZOOM μετά την εξόφληση του κόστους της συμμέτοχής σας.

Αυτό το μάθημα δεν διαθέτει βεβαίωση παρακολούθησης.

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί 2μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Μόλις λάβουμε την πληρωμή σας θα σας σταλεί ο κωδικός πρόσβασης για το on line μάθημα μέσω Zoom

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση,με ενημέρωση μέσω mail η τηλεφωνικά για την αναπλήρωση της θέσης.