Εκπαίδευση Tok Sen massage με πιστοποίηση

Το Tok – Sen massage. είναι μια ιδιαίτερη και αποτελεσματική αρχαία τεχνική που αφορά την θεραπεία των τενόντων. Προερχόμενη από τους θεραπευτές μοναχούς της Ταϊλάνδης, σε μια γνώση που μεταφέρθηκε από το παρελθόν στο παρόν. Μια ταχύρρυθμη εκπαίδευση 24ων διδακτικών ωρών, σε διάστημα 3 ημερών. Θα διδαχθείτε την χρήση του ειδικού εργαλείου στους τένοντες και τους μεσημβρινούς του σώματος  βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Tok Sen Massage.

H όλη εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές, να αποκτήσουν μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία και γνώση του παραδοσιακού Tok-Sen massage και παράλληλα να μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέρος της τεχνικής σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος που το έχουν ανάγκη. Η πρακτική υποστηρίζεται από σαφή και λεπτομερή ανάλυση και οφέλη της τεχνικής.

Το μάθημα επικεντρώνεται

Επιπλέον, αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στους τένοντες και τους μεσημβρινούς με την χρήση του ειδικού εργαλείου. Σωστή στάση του σώματος του θεραπευτή, ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους καταπόνησης.

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση, που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 12, Σάββατο 13, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, 2024

 Ώρες :  9:30 – 17:30

Διάρκεια : 24 ώρες (3 ημέρες)

Κόστος: 360€

«Περιλαμβάνονται στην τιμή τα 3 ειδικά εργαλεία Tok Sen» από δέντρο Κουρκουμά αξίας 55€

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

Το Tok Sen είναι μια εναλλακτική θεραπεία που εφευρέθηκε στα μοναστήρια της βόρειας Ταϊλάνδης  πριν από περίπου 1400 χρόνια για την θεραπεία των τενόντων. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ξύλινο σφυρί και μια ξύλινη ράβδο από το δέντρο ταμαρίντ φτιαγμένο από τους Ταϊλανδούς μοναχούς. Με αυτή την ανώδυνη τεχνική Tok sen, δημιουργούνται δονητικά κύματα που διεισδύουν στον ιστό βοηθώντας την αιμάτωση των τενόντων και των μυών καθώς ανακουφίζει από το άγχος και τον πόνο.

Πάρτε μια γεύση από μια συνεδρία Tok-Sen εδώ

Είναι ένα πλήρες μασάζ σώματος στο οποίο δεν χρησιμοποιούνται λάδια ή λοσιόν και ο παραλήπτης φορά χαλαρά και άνετα ρούχα. Σε αντίθεση με άλλα είδη μασάζ, αυτό μπορεί να  εκτελεστεί είτε σε ένα σταθερό στρώμα στο πάτωμα είτε σε κρεβάτι μασάζ.

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη επαγγελματική κατάρτιση στην τέχνη του Tok-Sen massage, θα είστε σε θέση να ασκήσετε επαγγελματικά την τεχνική του Tok-Sen massage, με απόλυτη υπευθυνότητα και βεβαιότητα για τα οφέλη της.

Διδάσκεστε ένα ιδιαίτερο αρχαίο θεραπευτικό μασάζ. Ένας καινούριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, ένα δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες η φίλους σας. Και το σημαντικότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και πιο χαρούμενοι ενώ εργάζεστε.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο ευχάριστο χωρίς πόνο.

Με την εγγραφή σας θα σας δοθεί το εγχειρίδιο που συνοδεύει το Tok-Sen massage, έναν εύκολο οδηγό με πολύ κατατοπιστικές εικόνες για κάθε βήμα, που θα σας βοηθήσει κατά την διάρκεια της πρακτικής σας

Κατάλληλο για θεραπευτές που επιθυμούν να μάθουν και να μυηθούν σε μια αποτελεσματική αρχαία θεραπευτική τέχνη.

Για θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, δάσκαλοι γιόγκα, οστεοπαθητικοί, φυσιοθεραπευτές, αθλητικοί θεραπευτές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες

Για επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα βάση δεξιοτήτων τους

Η κάθε μέρα ξεκινά στις 9.30 με 15 λεπτά Rusei Tan ton  για την ευθυγράμμιση νου και σώματος.

Ιστορία και αρχές του Tok-Sen massage

Πρακτική εξάσκηση του Tok - Sen massage

Γίνεται σε ζευγάρια έτσι βιώνουν και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα και οι δυο . Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τα εγχειρίδια του Tok-Sen massage στα χέρια τους  κατά επίδειξη της θεραπείας από το δάσκαλο, καθώς δίνει σαφείς λεπτομέρειες, για  πώς να βρείτε τις ενεργειακές γραμμές στο σώμα.

Οι σπουδαστές ξεκινούν την εξάσκησή τους μετά από την επίδειξη της θεραπείας και πάντα υπό την επίβλεψη του καθηγητή. Σύμφωνα με τo σύστημα διδασκαλίας μας, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν και να απορροφήσουν όλες τις θέσεις σώματος που απαιτεί το Tok-Sen massage, μια πλήρη συνεδρία σώματος σε 5 ημέρες μάθησης.

Διδάσκονται οι παρακάτω ενότητες :

θέσεις σώματος που διδάσκονται στο Tok-Sen massage

Ύπτια θέση σώματος, πλαϊνή θέση ,πρηνής θέση και καθιστή θέση.    

Ενδείξεις – Αντενδείξεις του Tok- Sen massage

Τένοντες, μεσημβρινοί και πως διατρέχουν το σώμα

πως να συνδικάσουμε το Tok-Sen με άλλες τεχνικές μασάζ

Συνδυάζοντας το TokSen με άλλες τεχνικές που γνωρίζετε

Σωστή στάση σώματος θεραπευτή, για την μύωση της κόπωσης

Συμβουλές για μετά από μια θεραπεία Tok-Sen massage

Έντυπο για ιατρικό Ιστορικό πελατών γιατί και πως το χρησιμοποιούμε

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα γίνει ένα 10λεπτο διάλειμμα, θα υπάρχουν στη διάθεση σας κάποια ροφήματα και μικρά σνακ. Επίσης ένα διάλειμμα μιας 45 λεπτών για μεσημεριανό φαγητό γύρω στις 13.00 με 13.45

– Στο τέλος της εκπαίδευσης μια εξέταση γραπτή και πρακτική θα ολοκληρώσει τις σπουδές σας και θα σας δώσει την δυνατότητα απόκτησης

– Παρέχεται πιστοποίηση σπουδών ολοκληρωμένης κατάρτισης στο Tok-Sen Massage από το Healing Arrow, μέσω της ιδρύτριας του Άρτεμις Αρβανίτη, πιστοποιημένη διδάσκαλος Thai Massage στο  ONG’S THAI MASSAGE SCHOOL Chiang Mai Thailand 

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 17 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο ανακούφισης του πόνου που όχι μόνο τιμά την παράδοση αλλά προσφέρει και νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 360€
Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και την εργασία σας

Λεπτομέρειες Σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τις Ημερομηνίες: Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιανουαρίου, 2024
Ώρες : 9:30 - 17:30
Διάρκεια : 24ώρες (3 ημέρες)
Για λόγους υγιεινής καλό είναι να έχετε μαζί σας άνετα καθαρά ρούχα, μια μικρή πεσέτα προσώπου την αγάπη σας και το χαμόγελό σας.
θα χαρώ να βρεθούμε από κοντά.
Άρτεμις Αρβανίτη


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
IBAN : GR88 0172 0520 0050 5210 0047 053
SWIFT - BIC PIRBGRAA

β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Μετρητά 50% στο χώρο μας 8 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου και εξόφληση την ημέρα του σεμιναρίου
  • Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μου.

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ιδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση, θα σας δωθεί Πιστοποίηση παρακολούθησης σπουδών του ανάλογου μαθήματος.

Υπάρχει δυνατότητα εφόσον μας το ζητήσετε να λάβετε επιπλέον πιστοποίηση εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδιάς και υγείας της Ταϊλάνδης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση MONO εφόσον κοινοποιούνται είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Ακυρώσεις που θα λάβουν χώρα πέραν αυτού του χρόνου, επιβαρύνονται με το 50% του κόστους συμμετοχής.