Hands Free Thai massage

Είναι η πιο κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση 14 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 2 ημερών.

To Hands Free Thai είναι μία τεχνική, πού όλοι όσοι ασχολούνται με Thai massage θα ήθελαν να γνωρίζουν.

Μία πολύ ιδιαίτερη τεχνική, ένα μοναδικό Thai massage σώματος χωρίς τη χρήση των χεριών. Σ αυτήν την τεχνική  δεν χρησιμοποιούμε τα χέρια μας αλλά τα πέλματα των ποδιών, σε ολόκληρο το σώμα και μάλιστα από όρθια θέση, όπου διδάσκονται και οι 4 θέσεις σώματος  βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού Hands free Thai Massage:Ύπτια θέση σώματος, πλαϊνή θέση, πρηνή θέση και  καθιστή θέση.

Γιατί όλοι όσοι ασχολούνται με το μασάζ θα ήθελαν να το γνωρίζουν?

Γιατί είναι μια αποτελεσματική τεχνική που βασίζετε στο Thai massage. Γιατί επιτέλους είναι μια τεχνική που δεν καταπονούνται τα χέρια του δότη. Γιατί μπορείς να κάνεις μια θεραπεία σε ολόκληρο το σώμα από όρθια θέση., η να πάρεις κάποια μέρη από την τεχνική και τα προσαρμόσεις σ αυτό που κάνεις σε περιοχές που το έχουν ανάγκη.

H  εκπαίδευση

H όλη εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι μαθητές. να αποκτήσουν μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία και γνώση του παραδοσιακού “ Hands free Thai massage” από όρθια θέση. όπου η πρακτική υποστηρίζεται από σαφή και λεπτομερή ανάλυση και οφέλη της τεχνικής. Επιπλέον, αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ακριβή κατεύθυνση του σημείου πίεσης, χρησιμοποιώντας τα πέλματα παράλληλα με την καλύτερη δυνατή όρθια στάση σώματος ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους καταπόνησης του πελάτη σας.

Ο Σκοπός μου

Σκοπός μου είναι να  μεταφέρω με απόλυτο σεβασμό την αρχαία αυτή γνώση,  που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.

Ημερομηνία:Σάββατο 09, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 2023

Διάρκεια :  2 ημέρες (14 ώρες )

Ώρες: 09:30 – 16:30

Τρόπος παρακολούθησης: Φυσική παρουσία.

Κόστος:  230 ευρώ

    • +30 6977626399

    • info@healing-arrow.com

To Ταϊλανδέζικο μασάζ είναι ένα αρχαίο θεραπευτικό σύστημα που συνδυάζει διαφορετικές αρχές για την ανακούφιση του πόνου, των διαστρεμμάτων, των φλεγμονών των μυών, τη μείωση της ακαμψίας των αρθρώσεων την διάταση των τενόντων και τη βελτίωση της κινητικότητας. Οι τεχνικές  που χρησιμοποιούνται στο Ταϊλανδέζικο μασάζ βοηθούν στην αύξηση της ροής οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, την εξάλειψη και αποβολή των τοξινών  και την αύξηση του μεταβολισμού.

Είναι ένα πλήρες μασάζ σώματος στο οποίο δεν χρησιμοποιούνται  λάδια ή λοσιόν και ο παραλήπτης φορά χαλαρά, και άνετα ρούχα. Σε αντίθεση με άλλα είδη μασάζ, αυτό εκτελείται σε ένα σταθερό στρώμα στο πάτωμα.

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα μπορείτε να δώσετε ένα Hands free Thai massage με απόλυτη υπευθυνότητα και βεβαιότητα για τα οφέλη της χωρίς να κουραστείτε..

Διδάσκεστε ένα θεραπευτικό μασάζ χωρίς την χρήση χεριών από όρθια θέση, ενώ παράλληλα σας βοηθά να κατανοήσετε γιατί το να δίνεις, είναι το ίδιο ευεργετικό με το να παίρνεις .

Ένας καινούριος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας, ένα δώρο τόσο για εσάς όσο και για τους αυριανούς πελάτες σας. Και το σημαντικότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί  πιο χαρούμενοι και πιο ξεκούραστοι ενώ εργάζεστε.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο ευχάριστο χωρίς πόνο.

Με την εγγραφή σας θα σας δοθεί το εγχειρίδιο που συνοδεύει το Hands free Thai massage,έναν πολύ εύκολο οδηγό με πολύ κατατοπιστικές εικόνες για κάθε βήμα, που θα σας συνοδεύει κατά την διάρκεια της πρακτικής σας

Κατάλληλο για όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το μασάζ  και επιθυμούν να μάθουν μια αποτελεσματική θεραπευτική τέχνη που θα “λύσει τα χέρια τους”.

Για  θεραπευτές όλων των εναλλακτικών θεραπειών, δάσκαλοι γιόγκα, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, αθλητικοί θεραπευτές  που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αυξήσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες

Για επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν την υπάρχουσα βάση δεξιοτήτων τους

Πρόγραμμα

Η κάθε μέρα ξεκινά στις 10.00 με 10 λεπτά διαλογισμό και αναπνοές για την ευθυγράμμιση του σώματος και νου  10:1517:00 Το μάθημα, συνεχίζεται σε 2 επίπεδα.Ιστορία και αρχές του hands free Thai massage.   και Πρακτική εξάσκηση

Πρακτική εξάσκηση του Hands Free Thai massage

Γίνεται σε ζευγάρια έτσι βιώνουν και εκπαιδεύονται ταυτόχρονα και οι δυο. Οι εκπαιδευόμενοι  έχουν τα εγχειρίδια του hands free Thai massage στα χέρια τους κατά επίδειξη της θεραπείας από το δάσκαλο,  καθώς  δίνει σαφείς λεπτομέρειες, για  πώς να βρείτε το σωστό σημείο πίεση, την στάση που πρέπει να έχει ο θεραπευτής σε σχέση με το σημείο του σώματος που ασκείτε πίεση.   Οι σπουδαστές ξεκινούν την εξάσκησή τους μετά από την επίδειξη της θεραπείας, και πάντα υπό την  επίβλεψη του καθηγητή. Σύμφωνα με τη  διαδικασία διδασκαλίας, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν και να απορροφήσουν όλες τις  θέσεις της θεραπείας- μια πλήρη συνεδρία μασάζ σώματος. σε 14 ώρες μάθησης ( 2 ημέρες) .

Διδάσκονται οι παρακάτω ενότητες :

Οι 4 θέσεις σώματος

Διδάσκονται οι 4 θέσεις σώματος βάση του πρωτοκόλλου του παραδοσιακού  hands free Thai massage: Ύπτια θέση σώματος, πλαϊνή θέση, πρηνή θέση και  καθιστή θέση.

 

Σωστή στάση σώματος

Σωστή στάση σώματος θεραπευτή

Ενδείξεις – Αντενδείξεις του μασάζ

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα γίνει ένα 10λεπτο διάλειμμα, θα υπάρχουν στη διάθεση σας κάποια ροφήματα και μικρά σνακ. Επίσης άλλο ένα διάλειμμα 45 λεπτών για μεσημεριανό φαγητό γύρω στις 13.30 με 13.45

– Στο τέλος της εκπαίδευσης μια εξέταση γραπτή και πρακτική θα ολοκληρώσει τις σπουδές σας και θα σας δώσει την δυνατότητα απόκτησης

– Πιστοποίησης σπουδών ολοκληρωμένης κατάρτισης στο Hands Free Thai Massage από το Healing Arrow by Artemis, αλλά και για όσους επιθυμούν, το Healing Arrow μέσω της ιδρύτριας του Άρτεμις Αρβανίτη έχει εξασφαλίσει για τους μαθητές της πιστοποίηση σπουδών από την σχολή ONGS THAI MASSAGE SHOOL Chiang Mai Thailand σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας και υπουργείο υγείας της Ταϊλάνδης. Το κόστος πιστοποίησης είναι 50€

Η Άρτεμις Αρβανίτη τα τελευταία 17 χρόνια εκπαιδεύεται, εκπαιδεύει και αναπτύσσει έναν νέο τρόπο ανακούφησης του πόνου που όχι μόνο τιμά την παράδοση αλλά προσφέρει και νέες προοπτικές στην άμεση ανακούφιση του σωματικού πόνου. Η αγάπη της για τον άνθρωπο την οδήγησε στην ίδρυση του Healing Arrow ( Θεραπευτικού βέλους)

ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ
1 Άτομο 230€
Loading...

Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας, και δεσμεύομαι προσωπικά να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά με νέες γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και την εργασία σας
Λεπτομέρειες Σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τo Σάββατο 15, Κυριακή 16 Ιουνίου, 2024
Ώρες: 09:30 - 16:30

θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά
φιλικά
Άρτεμις Αρβανίτη


α/ Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Αν επιλέξετε την επιλογή (α) τότε θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί (Αποστολή Φόρμας) και στην συνέχεια να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας έχει εμφανίσει παρακάτω.

Τραπεζικός λογαριασμός : 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Κατόχου: Αρβανίτη Άρτεμις του Εμμανουήλ
GR96 0172 7080 0057 0801 0495 904
β/ Πληρωμή μέσω Paypal :

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal τότε το σύστημα μας σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Paypal για να μπορέσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή paypal account.


0
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Paypal Account)
  • Πληρωμή online μέσω Paypal (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα)
  • Πληρωμή offline μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Στο χώρο μας, 50% προκαταβολή  8 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, εξόφληση την ημέρα του σεμιναρίου

Φυσική Παρουσία

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Ακρόπολης σε απόσταση 20 μέτρων από το σταθμό μετρό Ακρόπολη.

Μετά την παρακολούθηση, θα σας δωθεί Πιστοποίηση παρακολούθησης σπουδών του ανάλογου μαθήματος.

Υπάρχει δυνατότητα εφόσον μας το ζητήσετε να λάβετε επιπλέον πιστοποίηση εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδιάς και υγείας της Ταϊλάνδης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με α) την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου μέσω τραπεζικού λογαριασμού

β) Με προκαταβολή 50% η εξόφληση του ποσού στο χώρο μας κατόπιν επικοινωνίας

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση εφόσον κοινοποιούνται είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά 2 ημέρες πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Ακυρώσεις που θα λάβουν χώρα πέραν αυτού του χρόνου, επιβαρύνονται με το 50% του κόστους συμμετοχής.